Skistart.no – teamavtale

Teamavtale- Skistart.no: Vi har fått en team-avtale med handel hos nettbutikken Skistart.no. Dette er en nettbutikk mange i Harstad-området allerede kjenner og handler hos. De har et svært bredt utvalg av aktuelt trenings- og fritidsutstyr for løp, langrenn og friluftsliv og har;

  • 90 dager åpent kjøp
  • gratis frakt ved kjøp over 1000 NOK og
  • moms/toll er inkludert (norsk nettbutikk).

Avtalen gir Team 6847- medlemmer 10% handlepoeng som kan benyttes ved neste kjøp hos dem. Handle-/ rabattkode er: TEAM6847

Eksempel: Handler du for kr 1.500,- får du kr 150,- i fratrekk på neste bestilling hos dem. Ps: Du må ikke nødvendig vis benytte handlepoengene ved neste kjøp, men kan spare de opp, samle flere handlepoeng (kjøp til 3000,- og få 300 nye poeng, totalt 450 poeng, dvs 450 NOK) og benytte de senere. Om du bruker poengene ifm en handel så får man ikke nye poeng samtidig.

NB-NB: Denne kode kan IKKE brukes i kassen, men legges inn når man registrerer sin konto på hjemmesiden deres. Om du allerede har konto så finner man et felt under kontoinformasjon der man skriver inn handlekoden. Når man gjør dette så tilhører man det som kalles «Klubbskistart» og får 10% i poeng på alt man handler. Poengene kan brukes som betaling (rabatt) på neste bestilling.

OBS: Man MÅ være innlogget for å kunne opptjene/ benytte rabattpoeng ved handel hos Skistart.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *