Teamkolleksjon- bestilling høst/vinter 2018/19

Team-kolleksjon

Da kjører vi i gang en ny bestillingsrunde med teamklær. Hele kolleksjonen er tilgjengelig og nytt produkt er Trail t-shirt.

 

Nettbutikken stenger 21.09.2018 med forventet levering i uke 44. 

NB: alle som tenker å bestille skidress (hel/2delt) i teamdesign må bestille dette nå for levering til kommende skisesing, da neste bestillingsrunde blir i mars-19. Ps: vi er 7-8stk som har fått levert skidress slik at vi tar denne med på aktuelle arenaer slik at de som lurer på å bestille kan få se/kjenne og event prøve dressen. Den er knalltøff og en veldig bra kvalitet (toppmodellen) til en rimelig pris.

STØRRELSER: Mange har allerede bestilt klær så avtal gjerne prøving med noen som har aktuelt plagg dersom du er usikker på størrelse.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte for bestilling;

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: http://trimtex.no/no/team-6847/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn team6847 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *