Teambekledning- bestillingsfrist 24.mars- levering uke 18

Team-kolleksjon

Da er det klart for bestilling av teambekledning med Team 6847-design; Vest, bukse, 2x t-shirt, 3xtights, lue+pannebånd. Dette er slitesterke og funksjonible treningsklær som tåler mye bruk og gir svært god valuta for pengene. I tillegg får du kult 68`47-design på aktuelle treningsklær. Bestilling gjøres via innlogging i Trimtex sin nettbutikk innen 24.mars og levering er beregnet til uke 18 (begynnelsen av mai). NB: for størrelser ta kontakt med noen som har klær for prøving- vi har ikke vareprøver.

  • NB-1: på forespørsel jobber vi med å få klar en løpejakke (funke på ski også), men modell/pris og design er ikke riktig klart enda (pr 03.mars), så denne blir lagt til i nettbutikken så snart den er klar. På bildet vises et designutkast som vil kunne bli noe justert
  • NB-2: skidress/konk.dress er ikke med på denne bestillingsrunden- kommer med på bestillingrunde i sept.19.

Her er bestillingsinfo fra Trimtex:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/team-6847/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn team6847 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *