Fordeler – samarbeidsavtaler

Som betalende medlem (innmelding HER) vil du kunne benytte deg av følgende fordelsavtaler (Vi har konkrete avtaler på plass, og jobber med flere – vi publiserer hele ‘porteføljen’ her etter hvert);

———————————————————————————————–

Wunjo Sports innvilger 15% rabatt på sine produkter til Team 6847- medlemmer (Ps: gjelder for de som har betalt medlemskontigent for 2018). Wunjo er et norsk selskap (med en Harstadmannen Øystein Nygård som hovedgründer) som nylig har etablert seg med en serie produkter innen sekk/vest med drikkeløsninger. Produktene er i utgangspunktet prisgunstige og vi får altså i tillegg 15% rabatt. Bruk https://wunjosports.com/discount/Wunjo6847 , alternativt Wunjo6847 som rabattkode ved handel.

 


 

Scandic Harstad vil i tillegg til å være sponsor også være vår samarbeidspartner ved overnattinger utenfor byen ved reiser i Team 68’47-regi.

 

Mulighet for å benytte avtalen kan gjøres på flere måter

For enkeltbestillinger (lite antall, i størrelsesorden 1-3 rom) kan aktuelt hotell kontaktes direkte og man ber om en reservasjon til «sportspris». Pris kan variere fra hotell til hotell og er også avhengig av tilgjengelighet.
For større bestillinger meldes behov til styret ved Geir Johansen slik at det kan gjøres en felles reservasjon. Til de store og populære kan det være lurt å være ute i veldig god tid. MSM i Tromsø og Oslo Maraton er i denne kategorien.

Scandic vil bli brukt ved fellesturer i teamregi.

Vi benytter også fortrinnsvis Scandic og Thors for møter og sosiale samlinger.

———————————————————————————————–

Teamavtale- Skistart.no: Vi har fått en team-avtale med handel hos nettbutikken Skistart.no. De har et svært bredt utvalg av aktuelt trenings- og fritidsutstyr for løp, langrenn og friluftsliv og har;

  • 90 dager åpent kjøp
  • gratis frakt ved kjøp over 1000 NOK og
  • moms/toll er inkludert (norsk nettbutikk).

Avtalen gir Team 6847- medlemmer 10% handlepoeng som kan benyttes ved neste kjøp hos dem. Handle-/ rabattkode er: TEAM6847

Eksempel: Handler du for kr 1.500,- får du kr 150,- i fratrekk på neste bestilling hos dem. Ps: Du må ikke nødvendig vis benytte handlepoengene ved neste kjøp, men kan spare de opp, samle flere handlepoeng (kjøp til 3000,- og få 300 nye poeng, totalt 450 poeng, dvs 450 NOK) og benytte de senere. Om du bruker poengene ifm en handel så får man ikke nye poeng samtidig.

NB-NB: Denne kode kan IKKE brukes i kassen, men legges inn når man registrerer sin konto på hjemmesiden deres. Om du allerede har konto så finner man et felt under kontoinformasjon der man skriver inn handlekoden. Når man gjør dette så tilhører man det som kalles «Klubbskistart» og får 10% i poeng på alt man handler. Poengene kan brukes som betaling (rabatt) på neste bestilling.

OBS: Man MÅ være innlogget for å kunne opptjene/ benytte rabattpoeng ved handel hos Skistart.no.